logga          måndag 21 januari 2008

Affärsidé Kundreferenser Jobba hos oss Bli återförsäljare
Startsida Tyst dator med box! Datorer i tuff miljö Bullerbekämpning Om vexers Kontakta oss Externa länkar

Välkommen till Vexers med över 30 år i branschenVexers AB startade 1979 och har under åren utvecklat egna produkter för direktförsäljning till marknaden. Vår specialitet är utveckling och produktion av boxar för ljudreduktion och dammavskiljning till olika typer av datorer. Vi kan erbjuda marknadens bredaste sortiment av ljuddämpande och dammskyddande boxar till datorer. Vexers bygger också rackskåp för dataenheter och skyddande pulpeter för arbetsstationer. Till detta kommer ett antal tillbehör.

Vexers har även system för inbyggnad av industrimaskiner där vi reducerar ljudet och avleder gaser och värme från maskinerna. Vår största kundkrets är industriföretag och statliga och kommunala institutioner.
Under 2001 flyttade Vexers in i större lokaler på Färingsö samtidigt flyttade vi dotterföretaget Multiform Profilsystem AB till samma lokaler. Eftersom Multiform är leverantör av vissa detaljer i Vexers program ger detta oss stora logistikfördelar.
Vexers policy är att erbjuda en jämn och god kvalitet med hög servicenivå och ett väl anpassat produktprogram för våra kunder. Våra produkter genomgår, efter utvecklingsfasen, en noggrann kontroll och test innan serieproduktionen startar.

Som kund hos Vexers får du ta del av de unika erfarenheterna som vi samlat in under åren.


Vår bullerdämpning är ett effektivt sätt att förbättra din arbetsmiljö. Tyst dator med box från vexers. Inbyggnad av maskiner med mycket buller. Reduktion av buller kan göras med bibehållen åtkomlighet. Maskininbyggnad för att sänka buller i maskiner. Montering av ljudabsorbent. Vi kan buller efter 30 års erfarenhet. Våra maskininbyggnader ger god ljudreduktion. Att få sin dator tyst är viktigt för många användare.

Vexers AB 2008 - Marcus Öhrfeldt